Bekijk de webversie
Masters in Hair - Nieuws

De verhuizing zit erop, de laatste dozen worden uitgepakt en de herinrichting van de Adriaen van Ostadelaan staat voor de deur. We hebben onze draai gevonden en willen u kennis laten maken met L' ANZA.

Naast onze vertrouwde verzorgingsproducten van PHYTO hebben wij vanaf januari de L'ANZA Healing Haircare. Door nano-technologie dringen ingrediënten dieper het haar binnen waardoor uw haar van binnenuit hersteld. Uw haar word weer krachtig van binnen en mooi van buiten in slechts 8 minuten.

Ter kennismaking krijgt u in februari en maart de Ultimate Treatment van ons.

Herinrichting Adriaen van Ostadelaan Herinrichting Adriaen van Ostadelaan
Vanaf 15 februari laat de gemeente Utrecht de Adriaen van Ostadelaan groener en veiliger inrichten. De werkzaamheden worden in stappen uitgevoerd. Soms is er eenrichtingsverkeer of wordt er met borden een omleiding aangegeven. Bij werkzaamheden in de nacht kan de weg afgesloten zijn. Vanaf 16 februari tot half april rijdt buslijn 8 anders. Sommige haltes zijn in die periode tijdelijk verplaatst of weggehaald. Reist u met bus 8 naar onze salon? Stap dan uit bij de Julianalaan.
Kijk voor meer reisinformatie op de website utrecht.nl/avo

L'ANZA L'ANZA
Een kuur die uw haar herstelt. Die het heelt, verzegelt en beschermt en die wordt afgestemd op úw specifieke haarstructuur! Ultimate Treatment doet het allemaal. L’ANZA ontwikkelde deze professionele, gespecialiseerde kuur speciaal voor in de kapsalon – als ultieme voorbereiding op de behandeling. Dat mag met recht een wonderkuur heten.

Lees meer »
Masters in Hair - Nieuws
© Masters in Hair